Autisme kennisbank


Opbouw van de inhoud

Met een abonnement op onze Autisme Databank kun je onbeperkt artikelen downloaden uit ons ruime assortiment. Een grote hoeveelheid artikelen uit onze vakbladen. Daaronder WTA, Participatie & Herstel, Sozio, en diverse e-books die bij Uitgeverij SWP zijn verschenen.

Alle artikelen zijn overzichtelijk gerangschikt in categorieën zoals stoornissen, onderzoek, praktijkervaringen en diagnostiek. Alle artikelen en hoofdstukken zijn via een handige zoekfunctie razendsnel beschikbaar.

De kennisbank staat nooit stil en iedere maand zijn er nieuwe documenten beschikbaar.


Zoeken en categorieën

Het zoekscherm spreekt voor zich: iedere zoekterm kan worden ingegeven en de resultaten verschijnen dan in beeld. Als er teveel resultaten zijn, klik dan op een categorie (of op een auteur): dat dient tevens als filter en alleen de zoekresultaten aan de hand van het filter komen tevoorschijn.


Accounts en abonnementen

Om artikelen te kunnen downloaden heb je een SWP-account nodig en dat levert verder geen enkele verplichting op, alleen maar voordelen. Een abonnement geeft direct toegang tot alles, waar je zonder abonnement voor afzonderlijke artikelen wel moet betalen. Het downloaden van artikelen uit de kennisbank is toegestaan voor persoonlijk gebruik van de accounthouder. Het is niet toegestaan deze download te verspreiden of te herpubliceren in welke vorm dan ook. Dat is ook logisch omdat anders rechthebbenden geen aanspraak meer kunnen maken op de teksten in hun eigendom en er inbreuk wordt gemaakt op deze rechten, hetgeen strafbaar is. Een uitzondering hierop zijn documenten die al ontleend zijn aan het publieke domein, zoals overheidsrapporten en wetteksten.

Abonnementstermijnen

Voor studenten en particuliere abonnees geldt een abonnementstermijn van drie maanden, die telkens voor drie maanden wordt verlengd. De abonnementsbedragen worden per drie maanden geïncasseerd. Zakelijke abonnees gelden voor een periode van een jaar en worden met behulp van een factuur gefactureerd. Ook de zakelijke abonnementen worden tot wederopzegging verlengd.

BTW

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW. Bij de bepaling hiervan lopen we al vooruit op een voorgenomen BTW-percentage van 9%. Op dit moment is de BTW 21% op digitale producten. Het verschil wordt door sociaaldigitaal.nl zelf opgepakt.

Tips en suggesties

Wij zijn zeer ontvankelijk voor tips en suggesties, zowel voor wat betreft de inhoud als de werking. Heb je bronnentips om de inhoud te verbeteren? Of heb je een andere vraag of opmerking?
Stuur ons dan een bericht via het Contactformulier

Magazine

Participatie en Herstel

Het fraai vormgegeven gedrukte tijdschrift WTA blijft uiteraard bestaan en dat is echt een feestje om het in de brievenbus te krijgen. Dus neem een abonnement! Dat is een ander proces en hier aan te vragen!.